Saturday, 6 October 2012

nenoneno , besokk tak saba neyh . nak kua nan kawann akuu . akuu nak release an tension . akuu saked aty agy nan doremon tuhh , suke cari pasal . akuu sabo jehh . 

Friday, 5 October 2012

masrul naim :')

masrul naim :')
hi naim , nak ngoratt bolehh ? mesty takboleh kann ? akuu rase kauu dah ade awek . akuu suke kalau kauu marah or majok . comel sangat . winwink -,-' . akuu tahuu , kauu mesty susah nak lupekann ex kau kann ? doremon tuhh ? serious , akuu saked hati gile nan doremon tuhh . akuu taktahuu nak ngadu nan sapea , ngadu nan kauu jelahh . kauu tahuu tak dy tulis ape kat blog dy ? kuang ajar gile ayad dy . akuu taktahuu , knape kauu leh terpikat nan dy ? :'/ . k stopp . akuu dah malaz nakk citew sal doremon tuhh . akuu taktahu nak ctea apea agy kat kauu ? tuhh jelah kod .one more , laguu blog akuu neyh khas untukk kau . hope kauu dengar . thankyou superman . kbye :*  
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002907677929&fref=ts .
budakk neyh , cari pasal nan akuu . kutuk akuu , macam -2 . kureng ajar . batak sangad nan lakii , mnyampah akuu . dah lah bajed . kauu tuhh budak yg baru nakk up . budakk sakaii . sedar lah diri tuhh sikit . agak -2 lha nakk kutokk orangg . bab laki jea nakk gadohh . saked siall aty akuu nan kauu . bajed bagoss .  waa benci gile sama luu !

Thursday, 4 October 2012

single -,-'


                                               

akuu rindu sangad kat kau sayangg . aku tak boleh lupe kenangan kite , mase first date kite . kau tau ? aku rase hari yang paling happy lam hidup akuu . kite tgokk wayang same - same . akuuu soh kau sumpah , yang kau takan curangg nan akuu . kauu cakabb akuu sorangg jea yang bertahta lam hati kauu . tapi , kauu tipoo ! kauu takk setia . mane janji kauu yang kau takan curangg ? kau tahu tak perasaan akuu . hancurr hati akuu , kau tak pernah fikir kan ? kau boleh lagii cakabb salah kea pasang dua ? memang salah ! kauu dah mainkan perasaan akuu . akuu setia kat kau . dalam hati akuu takde orangg laen , kau sorangg jea .  
kau langsong takk hargai akuu , knapeh ? akuu buad salah ape kat kauu ? selama nih kauu tipoo akuu ! patot lahh kau jarangg text akuu , macam - macam alasan kauu bagi . kauu busy lahh , takde keditt lah . akuu kol , kauu susahh sangat nak angkat kann . saked hati akuu . akuu akan cube lupekan kau sayangg :') aku harap kau bahagia nan awek kauu . asal kauu buad akuu cam neyh ? kawan akuu sume cakap , dyorg ckabb kauu setia . tapi knyataan nye tak . akuu sedeh gile . kau tetap dalam ingatan akuu sayangg . akuu nak kau bahagia :') thanks coz penah wat akuu happy . kauu mesty happy nan awek kauu kan ? bgoslah lau cmtuhh .   waa sayangg sama luu :*