Thursday, 4 October 2012

single -,-'


                                               

akuu rindu sangad kat kau sayangg . aku tak boleh lupe kenangan kite , mase first date kite . kau tau ? aku rase hari yang paling happy lam hidup akuu . kite tgokk wayang same - same . akuuu soh kau sumpah , yang kau takan curangg nan akuu . kauu cakabb akuu sorangg jea yang bertahta lam hati kauu . tapi , kauu tipoo ! kauu takk setia . mane janji kauu yang kau takan curangg ? kau tahu tak perasaan akuu . hancurr hati akuu , kau tak pernah fikir kan ? kau boleh lagii cakabb salah kea pasang dua ? memang salah ! kauu dah mainkan perasaan akuu . akuu setia kat kau . dalam hati akuu takde orangg laen , kau sorangg jea .  
kau langsong takk hargai akuu , knapeh ? akuu buad salah ape kat kauu ? selama nih kauu tipoo akuu ! patot lahh kau jarangg text akuu , macam - macam alasan kauu bagi . kauu busy lahh , takde keditt lah . akuu kol , kauu susahh sangat nak angkat kann . saked hati akuu . akuu akan cube lupekan kau sayangg :') aku harap kau bahagia nan awek kauu . asal kauu buad akuu cam neyh ? kawan akuu sume cakap , dyorg ckabb kauu setia . tapi knyataan nye tak . akuu sedeh gile . kau tetap dalam ingatan akuu sayangg . akuu nak kau bahagia :') thanks coz penah wat akuu happy . kauu mesty happy nan awek kauu kan ? bgoslah lau cmtuhh .   waa sayangg sama luu :*

No comments:

Post a Comment